Frumusetea incepe cu tine!

Confidenţialitate

Confidentialitate

 

Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Siteul web feguro-cosmetice.ro  apartine si este administrat de catre Sysmed Srl ,companie romaneasca, care poate fi

contactata in urmatorele moduri:

telefonic: ☎ 0372 707 707

e-mail: ✉ office@sysmed.ro

la adresa: ÷ Str. Soimarestilor nr. 24, sector 1, Bucuresti, Cod Postal: 012235.

Date fiscale : Sysmed Srl: CIF RO 14507543; J40/1863/2002; Capital Social: 45.000 Ron;  

Autoritatea Pentru Protectia Consumatorului - Tel: 0219551

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, 

completate cu legilația română în vigoare, Sysmed Srl  isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si 

numai pentru scopurite declarate, datele cu character personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor

noastre web.

Sysmed Srl  colecteaza date cu caracter personal ale Clientului  („Date cu caracter Personal”), prin intermediul Site-ului.

De asemenea,Sysmed Srl   colecteaza Date cu caracter Personal de la Clientii sai  in urmatoarele modalitati : direct de la utilizator, din rapoartele
traficului inregistrat de serverele care gazduiesc Site-ul, precum si prin intermediul cookie-urilor.
Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, 
iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:
  • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor Sysmed Srl astfel incat sa vina in intampinarea neloilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre

  • produsele si serviciile oferite Clientului  in baza unui Contract;

  • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;

  • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;

  • trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;

  • in scopul administrarii sigure a sistemului informatic al Sysmed Srl   si in scopul evitarii activitatilor infractionale;

  • pentru a permite folosirea cat mai optima a site-ului si in scopul obtinerii de informatii statistice pentru imbunatatirea serviciilor Sysmed Srl   ;

  • In vederea desfasurarii activitatii de marketing, publicitate si media in stricta conformitate cu prevederile legale, conform optiunii Clientului .  

Sysmed Srl   va prelucra Datele cu caracter Personal pe durata existentei Contului sau pentru oricare alta perioada mai indelungata in care Sysmed Srl  
are obligatia legala de a arhiva Datele cu caracter Personal. In vederea indeplinirii obligatiilor sale contractuale,Sysmed Srl   va furniza Datele cu caracter
personal,ale Clientilor , la cerere, doar autoritatilor statului roman.
Conform Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date 
(„Legea nr. 677/2001 ”), Clientul are dreptul de acces gratuit (dar nu mai mult de o data pe an) la propriile date, printr-o cerere scrisa, datata si semnata,
adresata Sysmed Srl  la adresa: Str. Soimarestilor, nr. 24, sector 1 Bucuresti, Romania, 012235.
Clientul are, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor, printr-o cerere scrisa: dupa caz, poate solicita rectificarea, actualizarea, blocarea 
sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus, Clientul  poate,
totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive
intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale
contrare. Clientul poate solicita si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate dintre cele antementionate, daca
aceasta notificare nu sedovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca date care il vizeaza sa faca
 obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, Sysmed Srl nu va mai prelucra datele
in cauza.De asemenea, Clientul are dreptul de a opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in
scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Clientul are dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale in temeiul unei
Prelucrari automate.Drepturile antementionate se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata inaintata operatorului, asa cum
este acesta definit de legislatia aplicabila in materia prelucrarii datelor cu caracter personal. In cerere, Clientul poate arata daca doreste ca informatiile
sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va
face numai personal.Sysmed Srl va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de
Client  privind modul de comunicare.

Avem grijă de intimitatea dvs., iar acordurile dvs. pot fi revocate în orice moment, ceea ce nu va afecta legalitatea prelucrării pe care o vom face înainte ca acestea să fie retrase. Aflați mai multe http://feguro-cosmetice.ro/gdpr.html

Ce este tehnologia cookies?

Feguro-cosmetice.ro,  utilizează tehnologia care stochează și primește accesul la informațiile de pe calculatorul dvs. sau de la alt dispozitiv conectat la rețea (în special prin utilizarea fișierelor cookie-urilor) cu privire la activitatea dvs. online, pentru a vă prezenta reclame personalizate și pentru evaluarea anumitor informații ca parte a prelucrării automate a datelor cu caracter personal, deci profilare (analizăm activitatea dvs. într-un mod simplificat, pentru a ne adapta mai bine la anumite grupuri generale ale clienților noștri, fără a afecta în mod semnificativ deciziile acestora – cu excepția cazului în care vă dați acordul în acest sens), analiza de piață și efectuare de statistici pentru îmbunătățirea calității informațiilor prezentate. Pentru ca noi asă putem folosi această tehnologie în scopuri legate de furnizarea de servicii electronice, vă rugăm să vă dați acordul în acest sens.

Când poate fi revocată permisiunea pentru utilizarea fișierelor cookies?

Aveți dreptul să vă retrageți acordul în orice moment, însă acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării pe care o vom face înainte ca aceasta să fie retrasă.

Ce se întâmplă dacă renunțați la cookies?

Dacă nu permiteți ca fișierele cookie să afișeze anunțuri adaptate intereselor dvs., nu înseamnă că nu veți primi anunțuri publicitare atunci când utilizați pagina noastre sau alte site-uri web - în acest caz veți continua să primiți același număr de anunțuri, dar care nu au legătură cu activitatea dvs. pe pagina noastră.

Cum va funcționa pagina fără permisiunea de utilizare a fișierelor cookie?

Chiar dacă nu vă dați acordul, în continuare pe dispozitivul dvs. se pot salva fișierele necesare pentru a asigura funcționarea corectă a pagini noastre ( care au legătură, de exemplu, cu setările de limbă preferate, cu completarea formularelor de cumpărături etc.). Puteți modifica aceste setări din browser, dar anumite părți ale site-ului nostru nu vor funcționa în mod corect.

Sunt cookies date personale și cine le poate administra?

În măsura în care datele obținute prin intermediul tehnologiei de mai sus pot fi considerate datele dvs. personale, ca regula, administratorul lor este SC Sysmed Srl, cu sediul in Bucuresti, str. Soimarestilor, nr. 31, Sector 1.

Pe de o parte, baza prelucrării acestora este consimțământul dvs. pentru utilizarea tehnologiei, cu folosirea în principal de fișiere cookiees și interesul nostru legitim, necesitatea de a asigura un conținut de cea mai bună calitate prezentat pe www.feguro-cosmetice.ro,  precum și acțiunile de marketing.

Cum puteți beneficia în baza acordului dat pentru profilarea ofertei?

Dacă aveți cel puțin 18 ani și ați fost de acord - analiza activității dvs. online va fi utilizată și pentru a crea și prezenta oferte și reclame (reduceri ) adaptate preferințelor dvs. care pot influența semnificativ deciziile dvs. consumatoare - în acest caz însă, vă rugăm să dați acordul pentru astfel de acțiuni din partea noastră. De la simpla "profilare" (adică adaptarea mesajelor noastre, bannerelor conform cu preferințele dvs.), acțiunile noastre se disting prin faptul că rezultatul lor poate infuența alegerile dvs. în calitate de consumator, de exemplu, rezultatul poate fi în avantajul dvs., oferta privind încălțămintea va fi adresată doar dvs. pe baza istoricului cumpărăturilor și a alegerilor efectuate pe pagina noastră, la care nu vor avea acces alți clienți.

Cu cât utilizați mai des serviciile noastre și cumpărați produsele noastre, cu atât mai multe promoții și surprize vă vom putea pregăti. Într-un astfel de caz, baza unei astfel de acțiuni este acordul pe care îl exprimați în mod voluntar, pe care l-ați exprimat prin accesarea site-ului nostru.

Când îți poți retrage consimțământul privind profilarea ofertelor?

Acordul poate fi revocat în orice moment - dar acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării pe care o vom face înainte de retragere.

În ce alte scopuri pot fi procesate datele dvs.?

Vom procesa datele dvs. de asemenea, în scopuri legate de apariția potențialelor litigii dintre dvs. și administrator (baza legală pentru prelucrarea lor este, în acest caz, interesul justificat al administratorului).

În ce condiții și cui putem furniza datele?

Datele dvs. pot fi furnizate entităților care ne ajută să administrăm pagina www și aplicația, ne oferă suport în campaniile de marketing, asigură service progamelor informatice, asigură livrarea, asigură servicii juridice în curs, desfășoară audit etc și companiilor din grupul nostru de capital.

Cât timp putem procesa datele?

Vom procesa datele dvs. în funcție de chestiunile tehnice, până când vă opuneți procesării sau eliminării acestor fișiere prin setările browserului / dispozitivului dvs. (deși ștergerea fișierelor nu este întotdeauna egală cu ștergerea datelor personale obținute prin intermediul acestor fișiere) sau până la revocarea acordului dat de bună voie, sau în cazul în care legislația ne obligă să procesăm aceste date pentru o perioadă mai lungă de timp sau le vom păstra mai mult timp în cazul în care aveți depusă o plângere/reclamaţie împotriva noastră, pe perioada de prescripție prevăzută de lege, în special cea a Codului civil.

Cum pot lua legătura cu administratorul datelor dvs.?

În orice moment puteți lua legătura cu noi SC Sysmed Srl, cu sediul in Bucuresti, str. Soimarestilor, nr. 31, Sector 1, email: office3@sysmed.ro, tel: 0372 707 707

De asemenea puteți lua legătura și cu inspectorul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal. În orice moment aveţi dreptul la: depunerea unei plângeri către Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, la transferul datelor dvs. personale, de exemplu, unui alt administrator, la accesul la datele dvs. personale, inclusiv la cerererea unei copii a acestora, cererea de rectificare, limitarea procesării sau ștergerii datelor dvs. Află mai multe: http://feguro-cosmetice.ro/confidentialitate-politica.html

 

 
 

 

Articole de Blog